Hulp bieden ———-

word een assistent

en verdien ‘extra’ met exxtra

Zorg jij graag voor anderen en wil je graag een centje bijverdienen naast je huidige job, pensioen of andere dagtaak? Bij exxtra kan je meteen aan de slag als assistent en als thuishulp voor hulpbehoevenden. Wist je dat je zo tot wel €7.460 per jaar fiscaal voordelig kan bijverdienen?

De voordelen?

 • Een fiscaal voordelige manier om bij te verdienen
 • Verlaagd belastingtarief van 10,7%
 • Een verzekering via exxtra voor zowel jou als de hulpvrager
 • Flexibiliteit: jij kiest wanneer jij hulp kan bieden en in welke vorm
meld je aan als assistent

hulp bieden aan mensen
die het nodig hebben

Als assistent heb je een directe impact op het leven van anderen. Je staat klaar voor hulpbehoevende personen, biedt ondersteuning en hulp in diverse vormen, altijd aangepast aan hun specifieke behoeften. Door jouw inzet maak je echt het verschil in iemands dagelijks leven. Het is een win-win situatie: jij verdient bij in de thuiszorg, terwijl je ervoor zorgt dat anderen zorgelozer kunnen genieten van het leven.

flexibiliteit van exxtra

Als assistent bij exxtra heb je de vrijheid om te kiezen uit een breed gamma van hulptaken en geniet je van maximale flexibiliteit. Of je nu helpt bij huishoudelijke taken, boodschappen, persoonlijke verzorging biedt of administratieve ondersteuning geeft, wij zorgen ervoor dat je wordt gekoppeld aan de juiste hulpvrager. Zo sluit de zorgvraag perfect aan bij jouw aanbod van zorgtaken. Jij bepaalt welke taken je opneemt en wanneer, waardoor je de controle behoudt over je eigen agenda.

Het takenpakket dat je kunt opnemen? Heel gevarieerd, kijk maar:

 • Ondersteuning in het dagelijkse leven (verzorging, hulp bij maaltijden … )
 • Hulp bij vervoer (doktersbezoek, boodschappen, activiteiten … )
 • Begeleiding van vrijetijdsactiviteiten
 • Gezelschap houden
 • Administratieve ondersteuning
 • Nacht- en/of dagopvang
 • Ondersteuning bij ICT-vragen

snelle uitbetaling en betrouwbare service

Bij exxtra zorgen we voor een snelle uitbetaling van jouw prestaties, zodat jij kunt genieten van het centje dat je bijverdient. Bovendien bieden we een betrouwbare service, waarbij zowel jij als assistent als jouw hulpvrager tevreden zijn over de samenwerking.

waarom kiezen voor ons?

 • Persoonlijke samenwerking
 • Makkelijk online platform:
  • Waar je transparant jouw prestaties en documenten kan raadplegen.
  • Je kan zelf op zoek naar een hulpvrager in jouw omgeving
 • Je bent verzekerd
 • Toegang tot het EKIVITA platform. Via dit platform kan je via exclusieve kortingen tot duizenden euro’s per jaar besparen.
 • Exxtra is meer dan deeleconomie. Via onze partner ‘TRIXXO Jobs’ kan je ook aan de slag als persoonlijk assistent op basis van uitzendcontracten.

hoe start ik met bijverdienen

meld je aan

Dat kan makkelijk online of telefonisch. We zijn continu op zoek naar gemotiveerde assistenten.

kennismaking met exxtra

Ben je ingeschreven? Super! Wij nemen spoedig contact op voor een eerste kennismaking.

matching

Exxtra of jij zoekt een compatibele hulpvrager op basis van je persoonlijkheid, woonplaats, takenpakket en beschikbaarheid.

ontvang je betaling

Vlotte uitbetaling nadat de hulpvrager de prestatie heeft geregistreerd en betaald.

FAQ ———-

vaak gestelde vragen

Bij de organisatie van zorg komen heel wat vragen kijken. Bij exxtra zorgen we voor een antwoord.

Neem een kijkje tussen onze veel gestelde vragen. Vind je nog niet wat je zoekt? Dan staat ons team van experts klaar met een persoonlijk antwoord op maat, in mensentaal. Klik hier om contact op te nemen.

meer over onze FAQ

neem vrijblijvend contact op

 Wij helpen je graag verder

Heb je vragen of wil je graag extra info?  Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@exxtra.be voor advies op maat. Wij helpen je graag verder!

  Onze klanten spreken uit eigen ervaring

  Ons kind is mindervalide. Hij gaat door de dag naar een aangepaste school. Al jarenlang zorgen mijn vrouw en ik voor hem als zijn assistent. Zijn budget laat toe dat we daarvoor vergoed worden. Daar doe je het natuurlijk niet voor. Via exxtra wordt alles goed geregeld. Dat geeft gemoedsrust. We zijn nu ook verzekerd en mijn statuut is beter geregeld. Dat spaart ons een pak tijd aan administratie.

  Donald
  ———-
  Budgethouder

  Mijn vader is al jaar en dag assistent. Een bijstandsorganisatie raadde ons aan om de ondersteuning via exxtra te regelen. Ze bezorgden ons de nodige documenten en hielpen ons met de opstart. Nu verloopt de administratie via exxtra en moet ik zelf geen dingen meer uitzoeken.

  Ann
  ———-
  Budgethouder

  Door exxtra, verdien ik nu een centje bij. En tegelijk kan ik anderen helpen. Samen met de budgethouder bepaal ik maandelijks mijn uren. Die flexibiliteit maakt het voor mij interessant om bij te werken.

  Lindsay
  ———-
  Assistent

  Via exxtra kan ik mijn broer ondersteunen en wordt hij begeleidt door mensen uit zijn eigen netwerk. exxtra regelt de volledige administratie voor ons.

  Koen
  ———-
  Assistent

  laatste nieuws

  Hier blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes uit het zorglandschap: handige, hapklare info op mensenmaat én – belangrijker nog – in mensentaal.