Ons team

Bieke Boelaers

Projectmedewerker - Regio Limburg, Antwerpen & Vlaams-Brabant

"Mensen informeren, ondersteunen en op weg helpen, dat geeft mij voldoening.”
Na mijn studie maatschappelijk werk, heb ik gemerkt dat mijn sterkste troef, mijn oprechte betrokkenheid is.
Mijn open persoonlijkheid en toegankelijkheid komt helemaal tot zijn recht als projectmedewerker bij Trixxo Exxtra.

Wendy De Maesschalck

Projectmedewerker - Regio Oost- en West-Vlaanderen & Vlaams-Brabant

Na mijn opleiding orthopedagogie en maatschappelijk werk, heb ik 16 jaar ervaring kunnen opdoen: eerst als opvoedster in een leefgroep voor volwassenen met een mentale beperking, daarna als maatschappelijk werkster in een diagnostisch en therapeutisch centrum voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis.
Het zorgzame en empathische zijn eigenschappen die ik bij Exxtra zeker ook kan inzetten. Het is fijn om een luisterend oor te kunnen bieden voor de mensen en samen met hen op zoek te gaan naar een antwoord op hun vragen.

Daisy Flere

Project manager

"Samen werken met mensen en voor mensen", is altijd de leidraad geweest doorheen mijn loopbaan. Ik startte bij Trixxo als coördinator gezinszorg en vervolgens zocht ik de uitdaging als district manager bij Trixxo Home. Continu groeien als organisatie en als individu zit in ons DNA. Sinds 2022 sta ik aan het roer van Exxtra. Samen met het team bewaak ik de kwaliteit en breiden we de dienstverlening verder uit. Onze persoonlijk aanpak, nabijheid en transparantie onderscheidt ons.
De warme contacten met budgethouders, assistenten en organisaties, zorgen ervoor dat ik elke dag met veel zin en enthousiasme verder ga.