Breng een
hulpvrager aan

aanbrengen ———-

registreer en kies je geschenk t.w.v. €25

voor wie?

Voor iedere gebruiker van het exxtra-platform, die een nieuwe hulpvrager/budgethouder aanbrengt.

voorwaarden?

Na de eerste betaalde prestatie van de hulpvrager/budgethouder, ontvangt de aanbrenger een link met een unieke code.

hoe deelnemen?

Vul jouw gegevens en de naam van de nieuwe hulpvrager in. Zodra de nieuwe hulpvrager is opgestart, krijg je van ons een e-mail met de link en de code.
Daarna kan je in de e-shop jouw geschenk kiezen uit verschillende categorieën: gezondheid, koken, vrije tijd, reizen…
Dit geschenk wordt bovendien bij jou aan huis geleverd.

.

  neem vrijblijvend contact op

   Wij helpen je graag verder

  Heb je vragen of wil je graag extra info?  Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar info@exxtra.be voor advies op maat. Wij helpen je graag verder!

   Onze klanten spreken uit eigen ervaring

    

   Ons kind is mindervalide. Hij gaat door de dag naar een aangepaste school. Al jarenlang zorgen mijn vrouw en ik voor hem als zijn assistent. Zijn budget laat toe dat we daarvoor vergoed worden. Daar doe je het natuurlijk niet voor. Via exxtra wordt alles goed geregeld. Dat geeft gemoedsrust. We zijn nu ook verzekerd en mijn statuut is beter geregeld. Dat spaart ons een pak tijd aan administratie.

   Donald
   ———-
   Budgethouder

   Mijn vader is al jaar en dag assistent. Een bijstandsorganisatie raadde ons aan om de ondersteuning via exxtra te regelen. Ze bezorgden ons de nodige documenten en hielpen ons met de opstart. Nu verloopt de administratie via exxtra en moet ik zelf geen dingen meer uitzoeken.

   Ann
   ———-
   Budgethouder

   Door exxtra, verdien ik nu een centje bij. En tegelijk kan ik anderen helpen. Samen met de budgethouder bepaal ik maandelijks mijn uren. Die flexibiliteit maakt het voor mij interessant om bij te werken.

   Lindsay
   ———-
   Assistent

   Via exxtra kan ik mijn broer ondersteunen en wordt hij begeleidt door mensen uit zijn eigen netwerk. exxtra regelt de volledige administratie voor ons.

   Koen
   ———-
   Assistent

   laatste nieuws

   Hier blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes uit het zorglandschap: handige, hapklare info op mensenmaat én – belangrijker nog – in mensentaal.